Retourneren

Als klant heb je het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag waarop je het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je Studio Hayah via een ondubbelzinnige verklaring via info@studiohayah.be op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen, voordat de herroepingstermijn is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor rekening van de klant. Indien de retourzending niet voldoende gefrankeerd is, is Studio Hayah genoodzaakt deze alsnog in rekening te brengen.

Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt Studio Hayah zich het recht voor om de klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen door de klant dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Enkel artikelen die zich in de originele verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen.

Studio Hayah betaalt je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anders hebt ingestemd; in ieder geval zal je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Retourneren van artikelen kan alleen onder de volgende voorwaarden:

  • Artikelen zijn voorzien van aangehechte labels en stickers
  • Artikelen zitten in de originele en onbeschadigde verpakking
  • Op maat gemaakte/gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden
© 2019 - 2022 Studio Hayah | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel